Nyheder

Hvor skal mine kontorlokaler ligge i Aarhus?

Aarhus er Danmarks næststørste by med et hav af virksomheder. Byen byder på gode rammer for erhvervslivet, hvor både store, mellemstore og små virksomheder har gode betingelser for vækst og opblomstring. Blandt de mest kendte er naturligvis Vestas, som producerer vindmøller, og Salling Groups hovedkvarter, der står for bl.a. supermarkedskæderne Netto og Føtex.

Selvom det muligvis ikke er de helt store virksomheder, du skal konkurrere med, kan smilets by alligevel godt være et bud på, hvor dit næste erhvervslejemål skal ligge. Aarhus byder nemlig på mange skønne placeringer, som din virksomhed kan nyde godt af – både midt i byen og i en radius lidt længere væk. I denne artikel giver vi dig et par bud på, hvad Aarhus kan byde på.

  • Aarhus Ø

Aarhus Ø er ved at være lidt af et fænomen. Med bygningsmæssige vartegn som Isbjerget og fyrtårnet Lighthouse findes der dårligt en bedre placering, når det kommer til at have et kontor i Aarhus med udsigt. Bydelen er ganske ny, så hvis du vil være en del af noget innovativt og nyskabende, kan kontorlokaler her give god mening. Der er både mulighed for at have din egen kontorplads til enkeltmandsvirksomheden, være en del af et fællesskab på et kontorhotel eller få en arbejdsplads med flere ansatte til at fungere.

  • Aarhus’ latinerkvarter

Mange forbinder nok en tur ned ad Strøget i Aarhus med at ende ved byens domkirke, men hvis du bevæger dig videre, finder du de ældste bevarede gader. Du kan måske fristes til at tro, at der her kun ligger beboelse, men hvis du bevæger dig igennem de små, snoede brostensgader, vil du opdage en række forskelligartede forretninger, beværtninger og specialbutikker.

Vælger du at placere dine kontorlokaler i det smukke latinerkvarter, kan du være sikker på, at du bliver grebet af den helt særlige atmosfære, der er i den historiske del af Aarhus.

  • Frederiksbjerg

Lidt uden for det mest centrale af Aarhus finder du charmerende Frederiksbjerg, der blandt andet er kendt for sin mere klassiske arkitektur med brede gader og åbne pladser. Der er lidt højere til loftet her, så med kontorlokaler i denne bydel bliver du nemt en del af det lokale fællesskab, når Ingerslev Plads byder velkommen til torvedag. Her er der både mulighed for at købe frisk frugt og blomster, men også specialvarer som spændende oste og hjemmelavet is kan være at finde i markedets boder.

Frederiksbjerg er også blandt de nemmere bydele at komme til med bil, så det giver mening at have kontorlokaler her, hvis du har kunder, der kommer udenbys fra.

 

 

Vælg den rette beliggenhed for lagerlejemål i Aarhus

Mange produktionsbaserede virksomheder og detailhandlende har brug for andet og mere end blot en kontorplads eller et butikslokale, hvis forretningen skal drives på succesfuld vis. Der kan være mange gode grunde til at søge efter værksteder eller lagerlokaler i Aarhus og omegn – og hører du til den type erhvervsdrivende, som har disse behov, kan du med fordel læse med i det følgende.

  • Find lagerfaciliteter tæt på Aarhus 

Har du for eksempel en butik i Midtbyen, er det ikke sikkert at denne er udstyret med tilstrækkelig plads til opbevaring af alle dine varer. Du har muligvis et mindre lagerrum til det vigtigste. Men får du varer hjem i større forsendelser fra fjerne egne, er det en god idé at have lagerlokaler til opbevaring af varer på tryg og sikker vis.

 

Når det gælder lagerplads og opbevaring, handler det om at finde lokaler som er både fleksible og sikre. Dine varer skal være beskyttet mod såvel tyveri som fugt, kulde og andre udefra kommende faktorer, som kan føre til skader eller svind. 

 

Samtidig skal du let kunne komme til og fra dine lagerlokaler, lige som af- og pålæsning af varer skal kunne afvikles gnidningsfrit. Og endelig har du ikke lyst til at betale hvad der svarer til spidsen af en jetjager for leje af lagerlokaler.

  • Lystrup – en oplagt placering for lagerlokaler 

Derfor kan du med fordel kigge på oplandet til selve Aarhus. Her vil kvadratmeterprisen være betydeligt lavere end i centrum – og du vil have rigtig gode adgangsforhold via motorvejen.

 

Lystrup, som er en forstad til Aarhus, rummer et stort erhvervs- og industrikvarter. Her vil du med sikkerhed kunne finde præcis hvad du søger, når du er i markedet efter billige lagerlokaler til leje

 

Vælger du at placere din virksomheds lager i Lystrup, er du garanteret lagerlokaler i top kvalitet til priser, der ligger på et absolut rimeligt niveau. Du finder lagerlejemål i alle størrelser og udformninger – og skulle du ikke finde ét, der stemmer overens med dine forventninger, vil udlejere helt sikkert være åben over for dine forslag til forbedringer eller ændringer.

  • Find produktions – og lagerlokaler i Hasselager 

Et andet stort og velkendt industrikvarter tæt ved Aarhus er Hasselager. Her holder flere større produktionsvirksomheder til, lige som området er hjemstavn for op til flere lagerhaller og værksteder.

 

I Hasselager, som har sin beliggenhed omtrent otte kilometer fra Aarhus Midtby, vil du ligeledes få fordelen af nemme adgangsforhold, sikker opbevaring af dine varer, og en høj grad fleksibilitet hos udlejeren af lagerlokaler

  • Lagerlokaler i Åbyhøj tæt på Aarhus 

Endnu en bydel med lagerlokaler i Aarhus hedder Åbyhøj, og er måske mest kendt for at huse den berømte Northside Festival. I Åbyhøj vil du kunne finde nogle af de billigste lagerlejemål i Aarhus og omegn – og det oven i købet tæt på byen!

 

De tre oven for nævnte områder kan samtidig prale af et stort antal produktionslokaler og værksteder til leje. Så også her kan du vælge at placere din virksomhed, hvis den hører til de mere industrielle af slagsen.

Sådan indretter du dine lokaler til leje

Når det gælder rammerne for ens virksomhed, er det vigtigt, at indretningen både passer til jeres brand og arbejde, men at den samtidig også bidrager til et godt og effektivt arbejdsmiljø. Her vil vi gennemgå tre forskellige råd til, hvordan du indretter dine lokaler, uanset om du har en startupvirksomhed eller en mellemstor virksomhed.

Tænk ind i, hvad dine lokaler skal bruges til i hverdagen

Når du skal til at indrette dine erhvervslokaler, er det vigtigt, at du tænker ind i, hvordan jeres hverdag ser ud, og hvad den indebærer. Har I brug for plads til, at kunder kan komme forbi, kan det være en god ide at tænke en sofa og et bord ind i indretningen, hvor det er muligt for jeres kunder at vente. Det kan også være, at det ville være en god ide at indrette en reception i jeres lokaler til leje, hvor jeres kunder kan henvende sig. 

I forbindelse med kundebesøg er der ofte også tale om et behov for mødelokaler. Alt efter hvordan jeres lokaler er indrettet, fx om der er tale om ét stort rum eller erhvervslokaler, som er opdelt i flere rum, er det en god ide at gøre plads til mødelokaler. Her er det en fordel at indrette med et stort bord, så der er plads til flere kunder og medarbejdere til mødet.

Husk at indrette dine erhvervslokaler med planter

En anden ting, som er vigtig, uanset hvilken form for virksomhed du har, er at huske planter. Planter kan gøre rigtig meget for udseendet, om så jeres lokaler til leje er nybyg eller i gamle rammer. Planter kan både virke opløftende for medarbejderne og samtidig få jeres erhvervslokaler til at virke mere imødekommende for jeres kunder.

Tænk over at gøre jeres lokaler til leje lyse

Et sidste godt tip er at tænke over lyset i jeres rum. Nogle lokaler til leje er allerede indrettet med store vinduer, som giver et flot og klart lysindfald, men hvis dette ikke er tilfældet hos jer, er der stadig meget, som du selv kan gøre for at lyse rummet op. Sørg for, at jeres erhvervslokaler er malet i lyse farver, og investér i store loftlamper, som kan lyse alle rum godt op. Lyse erhvervslokaler kan være med til at give et mere effektivt arbejdsmiljø for dine medarbejdere, hvilket altid er vigtigt at prioritere, uanset hvilken form for virksomhed man har.

Sådan motiverer du dine medarbejdere

Din virksomheds medarbejdere er dem, der får det hele til at køre rundt. Derfor er det essentielt at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø. En glad medarbejder er en mere effektiv medarbejder, og netop derfor kan det sagtens betale sig at investere i et rart arbejdsmiljø. Læs med her, og få tre gode råd til, hvordan du kan motivere dine medarbejdere og samtidig booste din virksomhed. 

Vær et godt eksempel
Hvis chefen er sur og træt, smitter det lynhurtigt af på resten af medarbejderne i virksomheden. Chefen sætter i høj grad stemningen for hele virksomheden, og netop derfor er det vigtigt at være et godt eksempel. Mød dine medarbejdere med et smil og en positiv indstilling, og motivér dine medarbejdere ved at sætte et eksempel om en positiv indstilling til jeres fælles arbejde.

Stol på dine medarbejdere
Det er vigtigt at rose sine medarbejdere, når de leverer gode resultater. Dog er det mindst lige så vigtigt at hjælpe dem op igen, når de fejler. Alle begår fejl indimellem, og for at holde gejsten oppe hos sine medarbejdere er det vigtigt at vise, at de kan komme ovenpå igen. Giv dem konstruktiv kritik, og lad dem vide, at de kan gøre det endnu bedre. Vis dem, at du tror på dem. En entusiastisk og tillidsfuld chef kan være altafgørende for, hvorvidt din virksomhed bliver en succes. Vis dem, at de stadig har din tillid – og husk at rose dem, når de igen er tilbage i topform. Der er næsten intet, der kan motivere mere end ros. 

Gensidig respekt 

Gensidig respekt er noget af det vigtigste på en arbejdsplads. Dine medarbejdere vil have mere lyst og gejst på jobbet, hvis de føler, at deres stemme bliver hørt. Skab derfor en atmosfære på arbejdspladsen, hvor alle har lov til at byde ind med deres holdninger og ambitioner for virksomheden. Du vil garanti få endnu mere motiverede medarbejdere ved at vise dem respekt og give dem ansvar. En succesfuld virksomhed er i høj grad bygget på virksomhedens medarbejdere – såvel chefen som praktikanten. Med en gruppe motiverede medarbejdere er du og din virksomhed på rette kurs, og I vil med garanti opnå flere og bedre resultater.