Den stærkeste dækningsgrad på Sjælland via Lokalebasen.dk

Lokalebasen.dk – innovativ udlejningsportal for ledige erhvervslejemål.

Aktuelt kan webportalen for udlejning af erhvervsejendomme fremvise i omegnen af 2000 erhvervslokaler og ejendomme til leje på Sjælland. Vores brugere og fremtidige lejere af erhvervslokaler kan på Lokalebasen.dk søge gratis og let efter erhvervslejemål. Derved kan de nemt finde et stort udbud af udlejningsejendomme, der matcher netop deres behov.

Vi ønsker at byde alle vores nye besøgende hjertelig velkommen til Lokalebasen.dk, hvor du kan læse meget mere, hvis du søger ledige erhvervslejemål på Sjælland.

Leje af erhvervslokaler

I Lokalebasen.dk’s tre sektioner for Sjælland kan vores besøgende for eksempel søge på:

  • Ejendomme til udlejning systematiseret efter kommune eller by.
  • Ledige erhvervslejemål systematiseret efter størrelse
  • Ledige erhvervslokaler systematiseret efter lejepriser
  • Kontorer, lager- og butikslokaler til leje prioriteret efter type

På Lokalebasen.dk tilbyder vi vores potentielle lejere et systematisk overblik over markedet. Ønsker du mere information om markedet for kontorlokaler, og vil du være opdateret med relevante nyheder? Så kan du med fordel besøge Kontor-kbh.dk. Ønsker du at læse mere om erhvervslejemål i Hovedstaden, så klik her.

Gode råd til din søgning

Først og fremmest er det vigtigt at starte jeres søgning efter et nyt erhvervslejemål i god tid. Det skyldes, at det kan tage tid at finde det rette erhvervslokale. Ydermere skal jeres nuværende lejemål opsiges, og ofte vil der være en binding på en vis periode. Dernæst bør I lave research, hvor I kan gøre brug af sider som: Lokalebasen.dk og Kontor-kbh.dk.

Før I igangsætter jeres søgning efter et nyt erhvervslokale, er der en række overvejelser I bør tage stilling til. I bør finde ud af, hvad der er vigtigst for jer. Er det pris, beliggenhed, størrelse eller noget helt fjerde? I bør ud fra det lave en prioriteringsliste, da det stort set er umuligt at efterkomme alle krav ved erhvervslejemål.

Når I har jeres prioriteter på plads, kan I nu igangsætte jeres søgning. Søg eventuelt på Lokalebasen.dk, der er Danmarks største formidler er ledige erhvervslejemål. I søgeprocessen er det vigtigt at medtænke beliggenhed i forhold til virksomhedens ansatte. Hvis medarbejderne er nødsaget til at flytte for at kunne møde ind på arbejde, vil man kunne risikere at miste værdifulde medarbejdere.

Når I er nået dertil, hvor I har fundet et erhvervslokale, der har potentiale, kan det være en god idé at undersøge lejemålets omgivelser. Er der fx grønne områder i nærheden, muligheder for at medarbejderne kan købe frokost, let adgang til offentlig transport? Sidst men ikke mindst er det altid essentielt at tage ud og besøge lejemålet, og få et indtryk af lokalet, inden man tager en beslutning.

Få hjælp til søgningsprocessen: Uvildig Lejerådgivning

To attraktive erhvervslejemål på Sjælland

Kontor til leje i Måløv

Lejemålet er tidligere lager- og produktionshaller. De er nyistandsat til nye og spændende lokaler. Lejemålet fremstår med rå og hvidmalede vægge med attraktive indgangspartier i glas. Derudover har lejemålet væg-til-væg tæppe og designer indretning.

Kontorlokaler til leje midt på Rådhuspladsen i Slagelse

Attraktive kontorlokaler i velbeliggende ejendom udlejes nu i Slagelse. Lejemålet har tilknyttet gode parkeringsforhold i ejendommens gård, og huset er områdets største og mest velkendte læge-/klinikhus. Derudover er der tilknyttet elevator ved lejemålets hovedindgang. Læs mere.

Få det samlede overblik over investeringsejendomme til salg

Er du på udkig efter investeringsejendomme til salg i Danmark? På Lokalebasen.dk har du mulighed for at få et komplet overblik over investeringsejendomme til salg på Sjælland, Jylland, Fyn – ja hele landet. Det er ligetil at søge efter din kommende investeringsejendom, uden forstyrrelser, og du kan selv udvælge de ejendomme du finder interessant. Tag derefter selv kontakten til sælger for en fremvisning, og hør om dine muligheder. Lokalebasen.dk er Danmarks portal for leje, køb og salg af erhvervslokaler og ejendomme til salg. Alt er samlet ét sted. Kom i gang med det samme og udvid din forretning.