Skarpere fokus på den nordjyske region via Lokalebasen.dk

Lokalebasen.dk har fokus på markedet for udlejningsejendomme og erhvervslokaler til leje i Nordjylland.

På nuværende tidspunkt kan en af danmarks største portaler for udlejning af ledige erhvervslokaler fremvise over 250 erhvervslokaler og ejendomme i den nordjyske region. Lokalebasen.dk tilbyder en gratis service, hvor vores brugere og besøgende kan søge efter deres nye erhvervslejemål. Nemt og hurtigt kan de finde et bredt udvalg af de udlejningsejendomme i Nordjylland, som annonceres og præsenteres på portalen.

Hvis du søger efter ledige erhvervslejemål i Nordjylland, kan du læse meget mere på Lokalebasen.dk. Vi glæder os til at guide dig og alle vores nye besøgende til deres nye erhvervslejemål.

Se erhvervslokaler til leje

I vores store sektion for Nordjylland kan Lokalebasen.dks brugere eksempelvis søge på:

  • Udlejning af nordjyske ejendomme opdelt efter landsdel og kommune
  • Nordjyske udlejningsejendomme udvalgt efter omfang og størrelse
  • Nordjyske erhvervslokaler til leje udvalgt efter min. og max. lejepriser
  • Ejendomme til leje i Nordjylland i kategorierne: kontor, lager eller butik

Lokalebasen.dk kan servicere vores brugere med en let tilgængelig og hurtig adgang til udlejningsmarkedet i den nordjyske region, sådan som det aktuelt ser ud. Ønsker du yderligere information på, hvad der rør sig på markedet inden for erhvervslejemål?

Og vil du løbende blive opdateret med relevante nyheder? Så besøg Kontor-leje-aarhus.dk. Ønsker du at læse mere om erhvervslejemål i Midtjylland? Så klik her.

Guide til når du søger nyt erhvervslejemål

Når I går i gang med at søge efter et nyt kontor, lager eller butikslokale, er det vigtigt, at I starter i god tid. Det skyldes, at det kan tage lang tid at finde et lokale, der matcher alle ens behov. Desuden skal jeres nuværende lejemål opsiges, og I vil højt sandsynligt være underlagt en bindingsperiode.

Vi råder jer til at starte ud med at lave noget research, og der kan I benytte sider som: Lokalebasen.dk og Kontor-kbh.dk. Bagefter anbefaler vi, at I tager stilling til en række ting, og her bør I vurdere, hvilke faktorer der er vigtigst for jer. Er det en central beliggenhed, billig leje eller en helt tredje ting. Med udgangspunkt i det kan I udarbejde en prioriteringsliste, da det højt sandsynligvis vil være en udfordring at finde et erhvervslejemål, der matcher samtlige af jeres krav.

Når I har styr på jeres prioriterer; kan I gå i gang med at søge efter erhvervslejemål online. I kan fx gøre brug den gratis service-side: Lokalebasen.dk, der er den førende formidler af erhvervslejemål i Danmark. Når I søger efter lokaler, er det uhyr vigtigt at tænke beliggenhed ind. Hvis jeres medarbejdere er nødsaget til at rive pløkkerne op og flytte for at kunne passe sit arbejde, vil I risikere at miste værdifulde medarbejdere.

En anden ting, vi anbefaler, at du undersøger, er erhvervslokalers omgivelser. Du kan fx undersøge, om der er mulighed for at medarbejderne kan købe frokost i nærheden og om der er let adgang til offentligt transport. Har I fundet et lokale, der virker lovende, så er det altid en god idé at tage ud og se lejemålet, og få et indtryk af lokalet, inden man tager en beslutning.

Få hjælp til søgningsprocessen: Uvildig Lejerådgivning

To attraktive erhvervslejemål i Nordjylland

Kontorhotel med privat strand i Hadsund

Centralt i Hadsund kan du finde et kontorfællesskab med egen strand, beachvolleybane, kantine samt mødefaciliteter, der kan rumme op til 150 personer. Kontorfællesskabet er beliggende i en moderne og nyere bygning, og du vil få mulighed for at leje et enkelt skrivebord eller flere hundrede kvadratmeter kontor – alt efter dine behov. Kontorhuset er blot en kilometer fra Hadsund Centrum, så der er kort afstand til offentlig transport, parkeringsfaciliteter samt byliv. Adresse: Ved Stranden, 1, 9560 Hadsund. Læs mere.

Butikslokale til leje i Hjørring Centrum

I Hjørring Centrum tæt ved Rådhuset og byens gågade kan du finde et mellemstort butikslejemål, der er indrettet med et stort butikslokale med fire udstillingsvinduer samt en kælder, der kan benyttes som lager til opbevaring af varer. Det er derudover muligt at leje 95 kvadratmeter på førstesalen, som kan benyttes til kontor, hvor der ligeledes er et mindre køkken. Der er herudover mulighed for leje af parkeringspladser i baggården. Adresse: Svinget 5, 9800 Hjørring. Læs mere.

» Kan du ikke overskue mulighederne for investering i fast ejendom?

Så besøg Lokalebasen.dk. Vi er Danmarks portal for køb og salg af investeringsejendomme, og har en mangeårig erfaring på markedet. Vi kan derfor tilbyde dig en professionel rådgivning i din søgning efter investeringsejendomme. Vores portal giver dig det fulde overblik over investeringsejendomme til salg i Nordjylland, såvel som alle andre steder i landet. Det har aldrig været nemmere. Så kig forbi Lokalebasen.dk allerede i dag for at komme i gang.