Ekspansion af ledige erhvervslokaler i midtjyske regioner

Lokalebasen.dk udvider markedet for udlejningsejendomme og erhvervslokaler til leje i Midtjylland. 

Aktuelt kan en af de førende danske portaller for udlejning af erhvervsejendomme fremvise over 600 erhvervslokaler til leje i den midtjyske region. På Lokalebasen.dk er vores mange lejere af erhvervslokaler i stand til gratis at søge – individuelt som samlet – efter et meget stort varieret udbud af de udlejningsejendomme i Midtjylland, der på nuværende tidspunkt annonceres og præsenteres på vores portal.

Vi glæder os til at tage rigtig godt imod vores nye besøgende. På Lokalebasen.dk er du i stand til at læse mere, hvis du er på udkig efter ledige erhvervslejemål i Midtjylland.

Se erhvervslejemål

I vores to sektioner for Midtjylland kan Lokalebasen.dks brugere fx søge på:

  • Udlejning af ledige ejendomme prioriteret efter kommune
  • Ledige udlejningslokaler prioriteret efter størrelse
  • Erhvervslokaler til leje prioriteret efter minimum og maximum lejepriser
  • Ejendomme til leje prioriteret efter type: Kontor, produktion/lager, butik

Lokalebasen.dk tilbyder vores lejere et hurtigt og systematiseret overblik over markedet, som det ser ud, når det drejer sig om søgetemaer som fx ´udlejning erhverv´ og ´ejendomme udlejning’ i Midtjylland.

Ønsker du flere informationer om, hvad der rør sig på markedet for kontorlokaler? Og ønsker du at holde dig opdateret med opdaterede relevante nyheder, så kan du besøge Kontor-leje-aarhus.dk. Ønsker du at læse mere om erhvervslejemål i Nordjylland, så klik her.

Attraktive erhvervslejemål i Midtjylland

Unikt butikslejemål til leje i Aarhus C

Lejemålet er beliggende i den del af Vestergade, som er kendt for de mere højtprofilerede butikker, og med en optimal synergieffekt fra det mondæne Magasin og det nyligt åbnede Illums Bolighus. Gaden rummer herudover spændende “high-brands”, som f.eks. Mulberry, Wolford, Utzon, Lloyd m.fl.

Lejemålet har tidligere huset Jacobs BQ i form af Jacobs Pita Bar og Jacobs Musik Café. De 2 koncepter er fysisk adskilt i enheder på ca. 57 m² og 110 m², og forudsættes indrettet samlet til ét detailkoncept. Læs mere.

Attraktivt erhvervslokale til leje i hjertet af Herning

Lejemålet er velbeliggende i den attraktive del af Bredgade, tæt ved byens torv og med gode parkeringsforhold samt kort afstand til banegården. Det er i hjertet af Herning, på en af byens mest travle og befærdede placeringer – med stor profileringsværdi.

Lejemålet er i alt på 628 m², hvoraf de 404 m² er i stueplan, der blandt andet er forsynet med store eksponeringsvenlige facadevinduer og et regulært salgslokale med tilstødende kontor samt personaleforhold. Herudover nedgang til regulær og tør kælder på 224 m² til brug for fx depot/lager. Årlig leje for stueplan er kr. 1.700,- pr m² og for kælderplan kr. 200,- pr. m². Læs mere.

» Salg af investeringsejendomme i Midtjylland

Du behøver ikke gå uden for døren når du skal finde din næste investeringsejendom. På Lokalebasen.dk finder du en oversigt over alle investeringsejendomme til salg i Midtjylland og resten af landet. Alle mæglere, store som små kan få vist deres ejendomme til salg via vores site, og du er garanteret en opdateret visning for investeringsejendomme til salg i hele Danmark. Kig forbi Lokalebasen.dk allerede i dag, og kom i gang med det samme. Det er 100 % gratis, uforpligtende og nemt at komme i gang.