En synlig, dominerende aktør i Hovedstaden

Lokalebasen.dk er en førende aktør på markedet for erhvervslokaler og udlejningsejendomme til leje i Hovedstaden.

På nuværende tidspunkt kan en af landets største portaler for erhvervslokaler fremvise omkring 1500 ledige erhvervslejemål i Hovedstaden. På Lokalebasen.dk. kan vores brugere og mulige lejere af erhvervslokaler søge differentieret såvel som samlet og finde et varieret sortiment af ledige erhvervslejemål, der annonceres netop nu og matcher deres behov.

Vi ser frem til at lære vores mange nye besøgende og brugere nærmere at kende, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit nye erhvervslokale. Vi tilbyder desuden vores nye brugere et professionelt samarbejde. Læs meget mere på Lokalebasen.dk.

Se ledige lokaler

I Lokalebasens sektion for Storkøbenhavn kan vores besøgende eksempelvis søge efter:

  • Udlejning af ejendomme udvalgt efter kommune eller by
  • Udlejningsejendomme udvalgt efter størrelse
  • Erhvervslokaler til leje udvalgt efter lejepriser
  • Ejendomme til leje udvalgt efter type: kontor, produktion/lager eller butik

Lokalebasen.dk tilbyder vores potentielle lejere et systematisk overblik over markedet, som det aktuelt tager sig ud. Søger du yderligere information om markedet for kontorlokaler, og vil du være opdateret med relevante nyheder? Så kan du med fordel besøge Kontor-kbh.dk.

Få gode råd, når du søger nyt erhvervslejemål  

Der en række beslutninger, I som virksomhed bør tage, inden I beslutter jer for et erhvervslejemål. Der er også en række faktorer I bør tage stilling til i selve søgeprocessen.

Det er først og fremmest vigtigt at starte i god tid, da det kan tage tid at finde det rette lokale, og derudover skal jeres nuværende kontorlokale opsiges. Dernæst bør I lave en grundig research på nettet, hvor I kan gøre brug af sider som: Lokalebasen.dk og Kontor-kbh.dk.

I denne søgning kan det være en fordel at opstille en række kriterier. Er det størrelse, pris, beliggenhed eller noget helt fjerde, der betyder mest for jer? Når I har jeres prioriteterne på plads, kan I nu igangsætte jeres søgning. I søgeprocessen er det ydermere essentielt at medtænke beliggenhed i forhold til medarbejderne. Vil de være nødsaget til at flytte for at kunne komme på arbejde, vil man kunne risikere at miste værdiulde medarbejdere.

Når I har fundet et potentielt erhvervslokale, kan det være fordelagtigt at undersøge lejemålets omkringliggende faciliteter. Det kan f.eks. være, om lejemålet er tæt på offentlig transport, så medarbejderne kan komme til arbejde. Sidst men ikke mindst er det en god idé at tage ud og besøge lejemålet, og få et indtryk af lokalet.

Få hjælp til søgningsprocessen: Uvildig Lejerådgivning

To attraktive erhvervslejemål i København

Stilfuldt erhvervslejemål i hjertet af København

Drømmer du om kontor i et restaureret pakhus med bjælker i loftet og autentiske søljer i gulvet? Så kom forbi Toldbodgade 55B. Her ligger 158 kvadratmeter med det hele og venter på dig. Det er hyggeligt og charmerende med hvide vægge og lofter, lyse og lakerede trægulve og rummets størrelse sammen med søjlernes blide opdeling af det gier dig mulighed for at indrette dig præcis som det passer lejer.

Moderne erhvervslejemål på det klassiske Østerbro

Sundkrogsgade er det perfekte sted for virksomheder, som ønsker et fleksibelt, innovativt og fremtidssikret arbejdsrum, midt i det charmerende havnemiljø i Nordhavn. Lejemålet er velplaceret tæt på Københavns centrale infrastruktur i form af S- og Regionaltog, bus samt dem kommende Nordhavnstunnel og metro.

» Køb og salg af investerings ejendomme i Danmark

Synes du det er svært at komme i gang med at finde din investeringsejendom? Er markedet for uoverskueligt, og du ved ikke, hvordan du får kontakt til sælger af investeringsejendomme? Lokalebasen.dk giver dig det fulde overblik over dine muligheder for investering i fast ejendom i Hovedstaden, og vi formidler kontakten mellem køber og sælger. Alle oplysninger finder du online, og du kan uden forstyrrelser komme i gang med at udvide din forretning.