Styrket indsats i syddanske regioner

Hos Lokalebasen.dk udvider vi løbende vores udbud af udlejningsejendomme og erhvervslokaler til leje i Syddanmark.

Lige nu kan Lokalebasen.dk, der er en af Danmarks største portaler for udlejning af erhvervsejendomme, fremvise over 700 erhvervslokaler i Syddanmark. Vi tilbyder vores brugere og de potentielle lejere et nemt og hurtigt overblik over de erhvervslokaler til leje i Syddanmark, der matcher netop deres behov. Vores besøgende vil altså her kunne finde stort udbud af de udlejningsejendomme i Syddanmark, der aktuelt præsenteres på portalen, og de kan frit benytte siden gratis.

Lokalebasen.dk glæder vi os til at stifte bekendtskab med alle vores nye besøgende. Hos os kan du læse mere, hvis du søger erhvervslejemål i de syddanske regioner.

Se erhvervslokaler

I Lokalebasen.dk’s to sektioner for Fyn og Sydjylland kan vores brugere nemt søge på:

  • Ledige ejendomme udvalgt og opdelt efter kommune, by eller postnummer
  • Udlejningsejendomme opdelt efter størrelse
  • Ledige erhvervslokaler til leje opdelt efter lejepriser
  • Ejendomme til leje opdelt efter type – kontor, lager eller butik

Vi tilbyder vores om muligt kommende lejere et hurtigt og systematisk overblik over markedet, som det tager sig ud for søgetemaer som ´udlejning erhverv´ og ´ejendomme udlejning’. Ønsker du yderligere viden omkring, hvad der rør sig på markedet for erhvervslejemål? Og vil du være opdateret med relevante nyheder? Så besøg Kontor-kbh.dk. Ønsker du at læse mere om erhvervslejemål i Hovedstaden, så klik her.

Råd til dig der leder efter nyt erhvervslokale.

Når I igangsætter jeres søgning efter et nyt erhvervslejemål, er det vigtigt, at I starter i god tid. Grunden dertil er, at det kan tage tid at finde et erhvervslokale, der matcher ens behov. Desuden skal jeres nuværende lokale opsiges, og I vil højt sandsynligt have en bindingsperiode.

Vi råder jer til at starte ud med at lave research, og her kan I bruge sider som: Lokalebasen.dk og Kontor-odense.dk. Derefter er der en række ting, I bør tage stilling til. Her bør I vurdere, hvad der er aller vigtigst for jer. Er det en billig pris, et stort lokale eller en lækker og central beliggenhed? Med udgangspunkt i det kan I lave en prioriteringsliste, da det sandsynligvis vil være en udfordring at finde et erhvervslejemål, der matcher samtlige af jeres krav.

Når I har prioriteterne i orden, kan I gå i gang med at søge efter lokaler. Her kan I fx benytte Lokalebasen.dk, der formidler alle slags erhvervslokaler i alle størrelser i Danmark. Når I søger på erhvervslokaler, er det en god idé at have beliggenheden for øje. Hvis jeres medarbejdere er nødsaget til at flytte for at kunne møde ind på arbejde, vil I risikere at miste værdifulde medarbejdere.

En anden ting der er vigtig at have for øje, er erhvervslokalets omgivelser. Det kan være faktorer som, at der er grønne områder i nærheden, muligheder for at medarbejderne kan købe frokost og let adgang til offentlig transport. Har I fundet et erhvervslokale, der virker lovende, er det altid en god idé at tage ud og se lejemålet, og få et indtryk af lokalet, inden I tager en beslutning.

Få hjælp til søgningsprocessen: Uvildig Lejerådgivning

Centralt butikslokale til leje i Kolding

I Kolding kan du finde en velbeliggende butik til leje på 623 kvadratmeter. Lejemålet åbner op for mange muligheder, er synligt for forbipasserende og giver gode parkeringsmuligheder. Energimærke C. Læs mere.

Kontorlokale til leje i Odense S

I Odense S kan du finde et mindre kontorlokale til leje på 86 kvadratmeter. Lejemålet er beliggende langs den fynske motorvej og dermed optimalt, hvis man ønsker en øget synlighed. Lejemålet er indrettet med tre kontorlokaler. Toilet og tekøkken deles med etagens øvrige lejere. Energimærke D. Læs mere.

» Find din investeringsejendom i Syddanmark allerede i dag

På Lokalebasen.dk er du garanteret et komplet og dagsaktuelt overblik over dine muligheder for køb og salg af investeringsejendomme i hele Danmark. Vores portal gør det nemmere at søge efter investering i fast ejendom i netop det område du søger, og du kan selv vælge hvilke ejendomme du ønsker mere information omkring eller dine muligheder for en fremvisning. Servicen er gratis, ligetil og helt uforpligtende. Vent ikke med at finde din investeringsejendom – kig forbi Lokalebasen.dk og find din ejendom i ro og mag.