Sådan indretter du dine lokaler til leje

Når det gælder rammerne for ens virksomhed, er det vigtigt, at indretningen både passer til jeres brand og arbejde, men at den samtidig også bidrager til et godt og effektivt arbejdsmiljø. Her vil vi gennemgå tre forskellige råd til, hvordan du indretter dine lokaler, uanset om du har en startupvirksomhed eller en mellemstor virksomhed.

Tænk ind i, hvad dine lokaler skal bruges til i hverdagen

Når du skal til at indrette dine erhvervslokaler, er det vigtigt, at du tænker ind i, hvordan jeres hverdag ser ud, og hvad den indebærer. Har I brug for plads til, at kunder kan komme forbi, kan det være en god ide at tænke en sofa og et bord ind i indretningen, hvor det er muligt for jeres kunder at vente. Det kan også være, at det ville være en god ide at indrette en reception i jeres lokaler til leje, hvor jeres kunder kan henvende sig. 

I forbindelse med kundebesøg er der ofte også tale om et behov for mødelokaler. Alt efter hvordan jeres lokaler er indrettet, fx om der er tale om ét stort rum eller erhvervslokaler, som er opdelt i flere rum, er det en god ide at gøre plads til mødelokaler. Her er det en fordel at indrette med et stort bord, så der er plads til flere kunder og medarbejdere til mødet.

Husk at indrette dine erhvervslokaler med planter

En anden ting, som er vigtig, uanset hvilken form for virksomhed du har, er at huske planter. Planter kan gøre rigtig meget for udseendet, om så jeres lokaler til leje er nybyg eller i gamle rammer. Planter kan både virke opløftende for medarbejderne og samtidig få jeres erhvervslokaler til at virke mere imødekommende for jeres kunder.

Tænk over at gøre jeres lokaler til leje lyse

Et sidste godt tip er at tænke over lyset i jeres rum. Nogle lokaler til leje er allerede indrettet med store vinduer, som giver et flot og klart lysindfald, men hvis dette ikke er tilfældet hos jer, er der stadig meget, som du selv kan gøre for at lyse rummet op. Sørg for, at jeres erhvervslokaler er malet i lyse farver, og investér i store loftlamper, som kan lyse alle rum godt op. Lyse erhvervslokaler kan være med til at give et mere effektivt arbejdsmiljø for dine medarbejdere, hvilket altid er vigtigt at prioritere, uanset hvilken form for virksomhed man har.