Vælg den rette beliggenhed for lagerlejemål i Aarhus

Mange produktionsbaserede virksomheder og detailhandlende har brug for andet og mere end blot en kontorplads eller et butikslokale, hvis forretningen skal drives på succesfuld vis. Der kan være mange gode grunde til at søge efter værksteder eller lagerlokaler i Aarhus og omegn – og hører du til den type erhvervsdrivende, som har disse behov, kan du med fordel læse med i det følgende.

  • Find lagerfaciliteter tæt på Aarhus 

Har du for eksempel en butik i Midtbyen, er det ikke sikkert at denne er udstyret med tilstrækkelig plads til opbevaring af alle dine varer. Du har muligvis et mindre lagerrum til det vigtigste. Men får du varer hjem i større forsendelser fra fjerne egne, er det en god idé at have lagerlokaler til opbevaring af varer på tryg og sikker vis.

 

Når det gælder lagerplads og opbevaring, handler det om at finde lokaler som er både fleksible og sikre. Dine varer skal være beskyttet mod såvel tyveri som fugt, kulde og andre udefra kommende faktorer, som kan føre til skader eller svind. 

 

Samtidig skal du let kunne komme til og fra dine lagerlokaler, lige som af- og pålæsning af varer skal kunne afvikles gnidningsfrit. Og endelig har du ikke lyst til at betale hvad der svarer til spidsen af en jetjager for leje af lagerlokaler.

  • Lystrup – en oplagt placering for lagerlokaler 

Derfor kan du med fordel kigge på oplandet til selve Aarhus. Her vil kvadratmeterprisen være betydeligt lavere end i centrum – og du vil have rigtig gode adgangsforhold via motorvejen.

 

Lystrup, som er en forstad til Aarhus, rummer et stort erhvervs- og industrikvarter. Her vil du med sikkerhed kunne finde præcis hvad du søger, når du er i markedet efter billige lagerlokaler til leje

 

Vælger du at placere din virksomheds lager i Lystrup, er du garanteret lagerlokaler i top kvalitet til priser, der ligger på et absolut rimeligt niveau. Du finder lagerlejemål i alle størrelser og udformninger – og skulle du ikke finde ét, der stemmer overens med dine forventninger, vil udlejere helt sikkert være åben over for dine forslag til forbedringer eller ændringer.

  • Find produktions – og lagerlokaler i Hasselager 

Et andet stort og velkendt industrikvarter tæt ved Aarhus er Hasselager. Her holder flere større produktionsvirksomheder til, lige som området er hjemstavn for op til flere lagerhaller og værksteder.

 

I Hasselager, som har sin beliggenhed omtrent otte kilometer fra Aarhus Midtby, vil du ligeledes få fordelen af nemme adgangsforhold, sikker opbevaring af dine varer, og en høj grad fleksibilitet hos udlejeren af lagerlokaler

  • Lagerlokaler i Åbyhøj tæt på Aarhus 

Endnu en bydel med lagerlokaler i Aarhus hedder Åbyhøj, og er måske mest kendt for at huse den berømte Northside Festival. I Åbyhøj vil du kunne finde nogle af de billigste lagerlejemål i Aarhus og omegn – og det oven i købet tæt på byen!

 

De tre oven for nævnte områder kan samtidig prale af et stort antal produktionslokaler og værksteder til leje. Så også her kan du vælge at placere din virksomhed, hvis den hører til de mere industrielle af slagsen.