Hvor skal mine kontorlokaler ligge i Aarhus?

Aarhus er Danmarks næststørste by med et hav af virksomheder. Byen byder på gode rammer for erhvervslivet, hvor både store, mellemstore og små virksomheder har gode betingelser for vækst og opblomstring. Blandt de mest kendte er naturligvis Vestas, som producerer vindmøller, og Salling Groups hovedkvarter, der står for bl.a. supermarkedskæderne Netto og Føtex.

Selvom det muligvis ikke er de helt store virksomheder, du skal konkurrere med, kan smilets by alligevel godt være et bud på, hvor dit næste erhvervslejemål skal ligge. Aarhus byder nemlig på mange skønne placeringer, som din virksomhed kan nyde godt af – både midt i byen og i en radius lidt længere væk. I denne artikel giver vi dig et par bud på, hvad Aarhus kan byde på.

  • Aarhus Ø

Aarhus Ø er ved at være lidt af et fænomen. Med bygningsmæssige vartegn som Isbjerget og fyrtårnet Lighthouse findes der dårligt en bedre placering, når det kommer til at have et kontor i Aarhus med udsigt. Bydelen er ganske ny, så hvis du vil være en del af noget innovativt og nyskabende, kan kontorlokaler her give god mening. Der er både mulighed for at have din egen kontorplads til enkeltmandsvirksomheden, være en del af et fællesskab på et kontorhotel eller få en arbejdsplads med flere ansatte til at fungere.

  • Aarhus’ latinerkvarter

Mange forbinder nok en tur ned ad Strøget i Aarhus med at ende ved byens domkirke, men hvis du bevæger dig videre, finder du de ældste bevarede gader. Du kan måske fristes til at tro, at der her kun ligger beboelse, men hvis du bevæger dig igennem de små, snoede brostensgader, vil du opdage en række forskelligartede forretninger, beværtninger og specialbutikker.

Vælger du at placere dine kontorlokaler i det smukke latinerkvarter, kan du være sikker på, at du bliver grebet af den helt særlige atmosfære, der er i den historiske del af Aarhus.

  • Frederiksbjerg

Lidt uden for det mest centrale af Aarhus finder du charmerende Frederiksbjerg, der blandt andet er kendt for sin mere klassiske arkitektur med brede gader og åbne pladser. Der er lidt højere til loftet her, så med kontorlokaler i denne bydel bliver du nemt en del af det lokale fællesskab, når Ingerslev Plads byder velkommen til torvedag. Her er der både mulighed for at købe frisk frugt og blomster, men også specialvarer som spændende oste og hjemmelavet is kan være at finde i markedets boder.

Frederiksbjerg er også blandt de nemmere bydele at komme til med bil, så det giver mening at have kontorlokaler her, hvis du har kunder, der kommer udenbys fra.