Sælg ejendom

Professionel sparring ved salg af investeringsejendomme

Vi tilbyder fleksible løsninger og vores kompetence og store netværk sikrer Dem det optimale forløb ved salg af Deres ejendomme.

DN Erhverv formidler køb og salg af investeringsejendomme indenfor både beboelse, kontor og industri.

Da det største marked for investeringsejendomme for danske investorer ligger i København og omegn, er det her vi har de fleste kunder. Vi har dog lokale samarbejdspartnere rundt om i regionerne, så vi kan yde kvalificeret rådgivning og optimale salgsløsninger i hele landet. Vores omfattende database over interesserede købere, sikrer Dem at Deres ejendomme bliver præsenteret for et bredt udsnit af købsinteresserede.

Hvad kan DN Erhverv gøre for Dem?

Når De har besluttet, at DN Erhverv skal sælge en eller flere af Deres ejendomme, starter vi med en grundig gennemgang af hver enkelt ejendom for at kunne fastslå den pris, vi bør forlange for ejendommen. I samarbejde med professionelle grafikere får vi derefter udarbejdet udbudsmateriale til potentielle købere. Under hele forløbet er der tilknyttet advokat- og revisorbistand, så alt forløber optimalt juridisk og økonomisk.

DN Erhverv gennemfører også sale-and-leaseback-løsninger.

Hos DN Erhverv er vi kendt for at kunne tilbyde fleksible løsninger – kontakt os for en uforpligtende drøftelse af mulighederne.

På siden Kundedatabase, kan De blive registreret i vores fortrolige database over købere og sælgere. De vil herefter blive kontaktet af en af vores medarbejdere for en nærmere drøftelse af Deres interesser. På siden kan De også læse mere om, hvordan DN Erhverv kan hjælpe Dem med at etablere kontakten til de rette købere.